Wobby’s Grote Vakantie Festijn

Wobby’s Grote Vakantie Festijn

Lancering Wobby 10 ‘Assistenza Stradale’

21 juli NS16 Tilburg

Ahhh de zomer!

Iedereen weet dat vakantie niet alleen maar ijsjes eten, naar blonde spetters lonken en aan cocktails lurken is. Er gaat gelukkig ook wel eens iets mis.

Op vrijdagavond 21 juli is het Tilburgse NS16 in zomerse sferen tijdens de lancering van het tiende nummer van het beste blad van het heelal: Wobby. Het thema van deze editie is ‘Assistenza Stradale’. Voor wie nog nooit autopech in Italië heeft gehad: Assistenza Stradale is de Italiaanse wegenhulp en diende als inspiratiebron voor de tekenaars en schrijvers van deze zomerse Wobby-editie.

Wobby.club (Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en Steppie Lloyd Trumpstein) ging voor dit nummer over de grens en vroeg nationale en internationale schrijvers en tekenaars een bijdrage te leveren: Twan van Bragt, BURNBJOERN, Jeroen Funke, Nick Liefhebber, Davide Bart. Salvemini, Jip van den Toorn, Andrew Tseng en Daan Heerma Van Voss.

Vrijdagavond 21 juli kun je voor of na een kermisbezoek (om de hoek) getuige zijn van de eerste ‘Wobby Gladiatori del Arte': een Groots Spektakel waar gladiatoren elkaar met viltstiften te lijf gaan.

Voor de broodnodige introspectie is er een Kenjezelf Kit Gesprek door Jeroen de Leijer, er zijn meeslepende korte films van Jip van den Toorn en Roel Sloot en Twan van Bragt draagt zijn tragikomische verhaal voor. DJ Dieter laat ons de meest zomerse deuntjes horen (dansen mag) en het bier staat koud en is goedkoper dan een suikerspin.

  • Datum: Vrijdag 21 juli
  • Aanvang: 20.30 uur.
  • Locatie: NS16, NS Plein 16, Tilburg (ingang achterom via witte poort Goudenregenstraat)
  • Entree: Gratis
  • Kijk voor actuele info op het Facebook event 
IMG_0932.JPG