Boekingen

Jeroen de Leijer treedt regelmatig in de openbaarheid: bijvoorbeeld als poppenspeler van Eefje Wentelteefje, als live tekenaar, met lezingen over zijn werk of over de Kenjezelf Kit of met De Drie Zilverberkjes.

Natuurlijk is hij te boeken: als je het contactformulier onderaan deze pagina invult, kun je informeren naar de mogelijkheden voor je festival of evenement.
Ook voor andere vragen en opdrachten kun je hem benaderen.

Kijk voor geplande optredens en evenementen op deze pagina.

 

De Eefje Wentelteefje Road Show   Vijf meter lange poppenkastinstallatie waarin Eefje Wentelteefje samen met haar moeder, Ferry van de Zaande en vele andere personages allerlei avonturen beleeft. Te zien geweest op o.a. De Parade, De Boulevard en Crossing Border. Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

De Eefje Wentelteefje Road Show
Vijf meter lange poppenkastinstallatie waarin Eefje Wentelteefje samen met haar moeder, Ferry van de Zaande en vele andere personages allerlei avonturen beleeft. Te zien geweest op o.a. De Parade, De Boulevard en Crossing Border.
Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

De Eefje Wentelteefje Theater Show  In haar talkshow ontvangt Eefje Wentelteefje diverse gasten, o.a. Tjeerd en Lidewij van Poppentejater de Eeuwig Bloeiende en Heerlijk Geurende Waterlelie . Zij zijn de makers van Muisje Pierieliepiepielo. Te zien geweest op o.a. De Parade, Lowlands, Oerol en andere (straat)theaterfestivals. Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

De Eefje Wentelteefje Theater Show
In haar talkshow ontvangt Eefje Wentelteefje diverse gasten, o.a. Tjeerd en Lidewij van Poppentejater de Eeuwig Bloeiende en Heerlijk Geurende Waterlelie. Zij zijn de makers van Muisje Pierieliepiepielo.
Te zien geweest op o.a. De Parade, Lowlands, Oerol en andere (straat)theaterfestivals.
Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Eefje Wentelteefje-intermezzo's  Eefje Wentelteefje is ook inzetbaar tijdens debatavonden en soortgelijke bijeenkomsten die wel wat vrolijke intermezzo's kunnen gebruiken. Jeroen de Leijer maakt op het thema geïnspireerde sketches en aankondigingen zodat het publiek bij de les blijft. Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Eefje Wentelteefje-intermezzo's
Eefje Wentelteefje is ook inzetbaar tijdens debatavonden en soortgelijke bijeenkomsten die wel wat vrolijke intermezzo's kunnen gebruiken. Jeroen de Leijer maakt op het thema geïnspireerde sketches en aankondigingen zodat het publiek bij de les blijft.
Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Joos en Joop  Jos en Joop zijn ietwat sullige conciërges, die hun uiterste best doen om de boel in goede banen proberen te leiden. Zij zijn te boeken voor diverse evenementen die al dan niet gestructureerd dienen te verlopen. Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Joos en Joop
Jos en Joop zijn ietwat sullige conciërges, die hun uiterste best doen om de boel in goede banen proberen te leiden. Zij zijn te boeken voor diverse evenementen die al dan niet gestructureerd dienen te verlopen.
Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Wajang Goor Eng  Spannend schimmenspel met Eefje Wentelteefje die haar linkersok kwijt is. Was o.a. te zien op Stripdagen Haarlem en Cultuurnacht Tilburg. Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

Wajang Goor Eng
Spannend schimmenspel met Eefje Wentelteefje die haar linkersok kwijt is.
Was o.a. te zien op Stripdagen Haarlem en Cultuurnacht Tilburg.
Spel: Jeroen de Leijer en Frans van der Meer.

De Drie Zilverberkjes  Performance met kartonnen objecten en blacklight. Was te zien tijdens l'Avventura Tilburg. Spel, concept en uitwerking: Jeroen de Leijer en Steppie Lloyd Trumpstein. Soundtrack door Leonard Bedaux.

De Drie Zilverberkjes
Performance met kartonnen objecten en blacklight.
Was te zien tijdens l'Avventura Tilburg.
Spel, concept en uitwerking: Jeroen de Leijer en Steppie Lloyd Trumpstein. Soundtrack door Leonard Bedaux.

Kenjezelf Kit Lezing  Sjamaan en spirituele gids Jeroen de Leijer geeft lezingen voor groepen over het ontstaan en gebruik van de Kenjezelf Kit. Was o.a. te zien op Geen Daden Maar Woorden Festival, Museum voor Communicatie en in diverse boekhandels.

Kenjezelf Kit Lezing
Sjamaan en spirituele gids Jeroen de Leijer geeft lezingen voor groepen over het ontstaan en gebruik van de Kenjezelf Kit.
Was o.a. te zien op Geen Daden Maar Woorden Festival, Museum voor Communicatie en in diverse boekhandels.

Kenjezelf Kit TV  Tijdens festivals kan er een streaming event met de Kenjezelf Kit georganiseerd worden dat op meerdere plekken te bekijken is. Was te zien tijdens Cultuurnacht Tilburg. I.s.m. Hans Timmermans.

Kenjezelf Kit TV
Tijdens festivals kan er een streaming event met de Kenjezelf Kit georganiseerd worden dat op meerdere plekken te bekijken is.
Was te zien tijdens Cultuurnacht Tilburg.
I.s.m. Hans Timmermans.

Wiçpuklacki   3D  Poppenspeler Otto Vogelenzang en Eefje Wentelteefje ontmoeten Mirflop Puppeteatrk in een folkloristisch cultureel uitwisselingsproject. Voorstelling met 3D-film en live muziek. Was o.a. te zien op Onderstroom Festival Vlissingen, Cultuurnacht Tilburg en International Film Festival Breda.  Door: Jeroen de Leijer, Frans van der Meer, Hans Timmermans en Martijn van Gemert.

Wiçpuklacki 3D
Poppenspeler Otto Vogelenzang en Eefje Wentelteefje ontmoeten Mirflop Puppeteatrk in een folkloristisch cultureel uitwisselingsproject. Voorstelling met 3D-film en live muziek.
Was o.a. te zien op Onderstroom Festival Vlissingen, Cultuurnacht Tilburg en International Film Festival Breda. 
Door: Jeroen de Leijer, Frans van der Meer, Hans Timmermans en Martijn van Gemert.

De Ambassade van het Hoofdhanglied  Deze mobiele act, die op straat of op festivals te vinden is, peutert irritante liedjes uit de hoofden van de bezoeker en vervangt ze door andere liedjes. Was o.a. te zien op Lowlands en Zwarte Cross. Door Jeroen de Leijer, Hans Timmermans en Sander van Bussel.

De Ambassade van het Hoofdhanglied
Deze mobiele act, die op straat of op festivals te vinden is, peutert irritante liedjes uit de hoofden van de bezoeker en vervangt ze door andere liedjes.
Was o.a. te zien op Lowlands en Zwarte Cross.
Door Jeroen de Leijer, Hans Timmermans en Sander van Bussel.

The Presley Paranoia Freak Show  Reizend prentenkabinet met grafiek door Jeroen de Leijer over het tragische leven van de Koning van de Rock & Roll. Was o.a. te zien op Lowlands, De Boulevard en De Parade. Met of zonder suppoost te boeken.

The Presley Paranoia Freak Show
Reizend prentenkabinet met grafiek door Jeroen de Leijer over het tragische leven van de Koning van de Rock & Roll.
Was o.a. te zien op Lowlands, De Boulevard en De Parade.
Met of zonder suppoost te boeken.

Live tekenen  Jeroen de Leijer zorgt dat de gasten van een evenement (bijv. een congres) wakker en bij de les blijven door live te tekenen en te reageren op de sprekers.

Live tekenen
Jeroen de Leijer zorgt dat de gasten van een evenement (bijv. een congres) wakker en bij de les blijven door live te tekenen en te reageren op de sprekers.

(Strip)tekenworkshops  Jeroen de Leijer is te boeken voor (strip)tekenworkshops. Bij voldoende aanmeldingen kan er in een weekend of vakantie een workshop plaatsvinden op zijn atelier.

(Strip)tekenworkshops
Jeroen de Leijer is te boeken voor (strip)tekenworkshops. Bij voldoende aanmeldingen kan er in een weekend of vakantie een workshop plaatsvinden op zijn atelier.

Gewoon Wobby zeefdrukevenement  Zeefdrukken onder de deskundige leiding van Jeroen de Leijer. Neem eigen kleding mee en laat het ter plekke bedrukken. Dit evenement kan ook georganiseerd worden op locatie.

Gewoon Wobby zeefdrukevenement
Zeefdrukken onder de deskundige leiding van Jeroen de Leijer. Neem eigen kleding mee en laat het ter plekke bedrukken. Dit evenement kan ook georganiseerd worden op locatie.


Informeer hieronder naar de mogelijkheden voor een optreden of activiteit.


http://