Back to All Events

Eefje en Ferry op kerstavond bij Wintervuur van Wereldpodium

  • De NWE Vorst Willem II Straat 49 Tilburg (map)
eef+mamKERST rgb web .jpg

Wereldpodium organiseert voor de vierde keer op kerstavond Wintervuur. In de grote zaal van Theater de Nwe Vorst plaatsen Karin Bruers en Ralf Bodelier het kerstverhaal op vrolijke wijze in de actualiteit. Op het podium van theater de Nwe Vorst stellen ze prikkelende vragen aan een bonte stoet gasten uit binnen- en buitenland. Zo reist u mee naar Kongo, Syrië en de Filipijnen. Maar ook naar de Kempische heide en Tilburgs Jeruzalem. Met hapjes, muziek en wintervuur.

Eefje Wentelteefje en Ferry van de Zaande zijn er ook bij. Zij brengen samen kerstavond door onder het genot van een hapje (een blik Happy) en een drankje (gemeentepils)
Bestel hier kaarten.