Back to All Events

Lezing tijdens Extra-Con in Extrapool Nijmegen

  • Extrapool 5 Tweede Walstraat Nijmegen, GE, 6511 LN Netherlands (map)

Extra-Con is een eendaags minifestival over de verschillende aspecten van de cultuur van nerds, geeks, makers en hackers. Gedurende de middag zijn er lezingen en filmscreenings en zijn diverse publicaties te bewonderen in de kraampjes van Knust. ‘s Avonds wordt het programma afgesloten met een concert. Dit alles in de sfeer van de Amerikaanse Comic-Cons, met aandacht voor populaire beeldcultuur in diverse media als televisieseries,comics, manga, (bord)spellen, videogames en internet. Een mengeling van kunst, humor en filosofie, wetenschap en verwondering.

Jeroen vertelt er over het legendarische blad De Bedenkelijk Kijkende Grondeekhoorn en Gewoon Wobby.

Earlier Event: May 31
Stripdagen Haarlem