Back to All Events

Kenjezelf Kit op TilburgvoorCultuurNACHT

  • Pleiade Nieuwlandstraat 36 Tilburg (map)

Zaterdagavond 24 oktober doet Jeroen de Leijer weer mee aan de TilburgvoorCultuurNACHT, locatie Pleiade.
Aan de hand van de Kenjezelf Kit zal Jeroen in een korte sessie uw gedachten tekenen. Deze persoonlijke tekening toont uw diepste gedachten en verlangens. Hoewel confronterend is het consult niet pijnlijk.

De Kenjezelf Kit bevat 48 kaarten en een fraai geïllustreerd boek en biedt je de mogelijkheid om middels zelfreflectie onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen. Neem even tijd voor jezelf met een kop kamillethee, zet je mobiele telefoon uit en heroriënteer jezelf.

Polsbandjes voor het hele festival slechts 10 euro, voorverkoop bij de kassa van de NWE Vorst, Theaters Tilburg, Paradox en Factorium.


Later Event: October 25
GDFB Marché