Back to All Events

Groepsexpositie Daar Waar Het Schip Strandt


  • Artspace Flipside 56 Tarwelaan Eindhoven, NB, 5632 KG Netherlands (map)

Studio De Leijer is een van de deelnemers aan de groepsexpositie Daar Waar Het Schip Strandt, van 18 maart t/m 25 april te zien in Artspace Flipside Eindhoven
Met naast werk van Jeroen de Leijer en Marjolein Schalk: Ivo van Leeuwen, Roel Sloot, Camille Dings, Joop Horst, Paul Scheepers, Goof Salimans, Leonard Bedaux , Moedars, Nick J. Swarth, Walter Kerkhofs, S.L. Trumpstein en het comicmagazine Mr. Fantasy.

We exposeren er vrij werk, onder meer risograph prints. Aangezien we druk bezig zijn om onze eerste Wobby (een risograph gedrukt zine) te maken, is er op de expositie een preview te zien van een aantal pagina's en de kaft.

Earlier Event: March 14
De Drie Zilverberkjes op TiLT
Later Event: March 21
Wobby op KunstStripBeurs