Back to All Events

Expositie De Elvis Code


  • Breda's Museum 12 Parkstraat Breda, NB, 4818 SJ Netherlands (map)

In het Breda’s Museum is de expositie in De Elvis Code te zien. Elvis Presley wordt gepresenteerd en toegelicht op een wijze die zowel zijn echte fans als ook een groot, gevarieerd publiek zal aanspreken én verrassen.

In 1993 studeerde Jeroen de Leijer af met werk rondom Elvis: The Presley Paranoia Freak Show (1993) was een reizend prentenkabinet met grafiek van De Leijer over het tragische leven van de Koning van de Rock & Roll: Elvis Presley, de man die opklom van vrachtwagenchauffeur tot Heilige.

Op de expositie is grafiek van Jeroen te zien en het pak dat hij droeg toen hij met de Elvis tent rondtourde langs festivals als De Boulevard, De Parade en Lowlands.

Earlier Event: February 20
Groepsexpositie Take Cover
Later Event: March 14
De Drie Zilverberkjes op TiLT