Back to All Events

Eefje op Peel Slowly And See

  • Leidse Schouwburg Oude Vest 43 2312 XS Leiden (map)

Op 30 januari viert Peel Slowly And See het gelouwerde muziekfeestje in de Leidse Schouwburg.
Eefje Wentelteefje is er ook bij, en haar naamgenote Eefje de Visser ook.

Na eerdere avonden op verschillende locaties in de stad, vindt op deze bijzondere locatie, in de oudste schouwburg van het land, de 11e editie van het Leidse festival plaats. De avond zal door heel het theater plaatsvinden. Niet alleen in de grote zaal, maar ook in de foyer, in de gangen en misschien zelfs buiten. Op deze manier wordt de avond een speurtocht op rood velours die langs rock, folk, jazz, sprankelende electronica en zelfs een Beatles-Sing-A-Long zal leiden.


Earlier Event: January 12
Inspiratiedag kunst en spiritualiteit
Later Event: February 5
dadasoiree