Back to All Events

Eefje Wentelteefje op MARKT #2 Tilburg

  • BOUWplaats 35 Galjoenstraat Tilburg, NB, 5017 CL Netherlands (map)

Op zaterdag 26 maart presenteert de BOUWplaats van 12:00 tot 17:00 uur MARKT #2. Een laagdrempelige knusse makersmarkt boordevol creatieve ondernemers, lokaal talent, lekker eten en drinken en natuurlijk muziek!

Speciale gast op MARKT #2 is de Eefje Wentelteefje Theater Show. Televisiester en poppenkastdiva Eefje Wentelteefje ontvangt in haar talkshow diverse gasten waaronder Ferry van de Zaande, Fred van Boesschoten en Muisje Poerieliepoepielie.

De toegang tot MARKT #2 is gratis, toegang tot de Theater Show kost eur 3,50 p.p. voor volwassenen en eur 2 p.p. voor kinderen.

Earlier Event: March 24
Eefje Wentelteefje op BNO IMG LAB #53
Later Event: April 9
Wobby op Zinebeurs Gent