Filtering by: Kenjezelf Kit

Wobby & T.r.a.s.h. presenteren de Flip-Flop Fiësta
Jul
23
8:30 PM20:30

Wobby & T.r.a.s.h. presenteren de Flip-Flop Fiësta

Op zaterdag 23 juli organiseert het undergroundblad Wobby samen met dansgezelschap T.r.a.s.h. de Flip-Flop Fiësta 2016. De Flip Flop Fiësta vindt plaats op NS16, de thuisbasis van beide kunstenaarscollectieven, waar een uitgebreid programma plaats zal vinden met dans, tekenkunst, performances en meet & greets.

Wobby lanceert tijdens de Flip-Flop Fiësta de nieuwste editie van zijn Wobby-zine met als thema Trendy Trut. In Wobby #6 zijn, naast de vaste bijdrages van Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en Steppie Lloyd Trumpstein, gastbijdragen van Maia Matches, Danielle Lemaire, Nick J. Swarth, Roos Vlogman en Berend Vonk.
Als onderdeel van het programma gaat Jeroen de Leijer, aan de hand van zijn Kenjezelf Kit, in gesprek met Danielle Lemaire. Tevens is er Trendy Trut Muziek van diezelfde Danielle die naast begenadigd tekenaar ook Disk Jockey is. Voor deze gelegenheid heeft Danielle de truttigste trends uit haar platencollectie tevoorschijn gehaald.
Dans / performance groep T.r.a.s.h. pakt uit met de humoristische performance MILK I / It used to be porn met Lucie Petrusová.
De truttigste dichter van Tilburg, Nick J. Swarth, draagt voor uit eigen werk en er zijn filmpjes te zien van Leonard Bedaux Cinema. Je kunt op de foto met een sterke superbitch, er is een Fashion Battle en het bier is er goedkoper dan een ritje in het reuzenrad.

Flip-Flop Fiësta
Datum:    23 juli 2016
Aanvang:    20.30 uur
Locatie:   
NS Plein 16, Tilburg (ingang achterom via witte poort Goudenregenstraat)
Entree:    € 5. Gratis voor Wobby-leden.
Entree inclusief Wobby en consumptie:    € 10,-
Dresscode:    teenslippers

Wobby#6 cover scan.jpg
View Event →
Inspiratiedag kunst en spiritualiteit
Jan
12
10:00 AM10:00

Inspiratiedag kunst en spiritualiteit

Op 12 januari geef ik aan de hand van De Kenjezelf Kit een workshop tijdens de inspiratiedag kunst en spiritualiteit in het Kloosterhotel ZIN in Vught. 

Deze inspiratiedag wordt georganiseerd door BKKC in samenwerking met Kloosterhotel ZIN en Stadslandgoed Stapelen. De dag biedt inspirerende lezingen en workshops over de rol van kunst in zingeving en spiritualiteit.
M.m.v. oa kunstenaars Ewoud van Rijn, Gijs Assmann en Gijs Frieling.

View Event →