Filtering by: Live tekenen

Wobby op Tilt Tilburg 19 maart
Mar
19
to Mar 20

Wobby op Tilt Tilburg 19 maart

Immer Gerade Aus!
Het is Boekenweek, thema Duitsland, en tijd voor Tilt!
Omdat wij ook letters gebruiken in Wobby zijn we met Wobby.club met onze vrienden De Titaan aanwezig op het slotfeest van Tilt in Tilburg.
Dat is 3x Ti, dus makkelijk te onthouden. Wij verwachten jullie dan ook daar, 19 maart, op het slotfeest in Theater De NWE Vorst.
Wobbyer Jeroen de Leijer doet er dingen met lijnen terwijl iemand anders iets met letters doet, zoals op eerdere edities met bijv. Ilja Leonard Pfeijffer en Joubert Pignon.
Wobby en De Titaan zijn uiteraard te koop en er kunnen abonnementen afgesloten worden.

En dan mag je daarna naar bijv. Maartje Wortel, Willie Wartaal, De Speld, Midas Dekkers, André Manuel, maar ook zeker naar Wobby #2 gast Martijn Neggers.
Tot TiTiTi dus!

View Event →
Wobby op stripfestival Klaxon in Antwerpen
May
9
12:00 PM12:00

Wobby op stripfestival Klaxon in Antwerpen

Studio De Leijer gaat op 9 mei naar Antwerpen voor het nieuwe stripfestival KLAXONeen plek waar strip en kunst elkaar ontmoeten. Je vindt er strips en ander grafisch drukwerk van onafhankelijke uitgeverijen, collectieven en auteurs uit binnen- en buitenland. KLAXON brengt een kwaliteitsvolle mix van bekende en opkomende namen. 
Jeroen de LeijerMarjolein Schalk en Steppie Lloyd Trumpstein nemen deel aan de expo met Wobby, samen met oa Brecht Vandenbroucke, Marcel Ruijters en Olivier Schrauwen.
Er zijn lezingen van Joost Swarte en Jeroen de Leijer geeft zijn Kenjezelf Kit lezing.

Onze boeken en zelfgedrukt risograph koopwaar zijn te vinden op het stripfest, andere deelnemers zijn oa Scratch Books, Lamelos, Bries en Zone 5300.
Alsof dat niet genoeg is, gaat Jeroen 's avonds in teken-dialoog met Serge Baeken, Wide Vercnocke, Pieter Fannes, Kim Duchateau, Wasco en Charlotte Dumortier.
En na afloop hopelijk een pintje in de knusse binnentuin van 't Werkhuys.

View Event →
Live tekenen met De Titaan
Oct
25
8:00 PM20:00

Live tekenen met De Titaan

Made in Tilburg, is het credo van deze TilburgvoorCultuurNACHT. Het literaire blad De Titaan en Bastaard Platen staken de hoofden bij elkaar om daar een programma voor te maken. Met o.a. Jeroen de Leijer, Bart Smout, Jeroen Kant, Frans van der Vleuten, Martijn Neggers, Twan van Bragt en Björn van der Doelen.

Jeroen gaat tijdens avond live tekenen, hij is immers degene die als enige tekenaar in De Titaan staat. Dat deed hij eerder tijdens TiLT in 013 bij Ilja Leonard Pfeijffer (zie foto).
Het publiek kan getuige zijn van de bijzondere snelheid waarmee Jeroen zijn beeldreactie op de voordrachten geeft. Bovendien worden de tekeningen na elke sessie per opbod verkocht, een unieke kans om aan een Echte De Leijer te komen!

van 20.00 tot 20.30 uur en van 21.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Tilburg Centrum in de Theaterzaal

 

View Event →