BUT Film Festival aankleding

Jeroen is verantwoordelijk voor de aankleding van het BUT Film Festival dat plaatsvindt van 3 t/m 7 september in Breda. Studio De Leijer ontwierp de gevelhoge banner voor het festivalplein (Nieuwe Veste Binnenplein, St. Janstraat 16). Ook komen er hersenloze zombie-konijnen van Jeroen in 3D uitvoering te staan.
De inspiratie komt van z
ijn grootvader, die ging regelmatig jagen op konijnen.

Hij wachtte ze met zijn dubbelloops jachtgeweer op in het licht van de koplampen van zijn Ford Taunus. Makkelijke doelwitten; domme konijnen die als motten op het licht afkomen om vervolgens voor hun flikker geschoten te worden. Hij joeg ook wel eens met fretten.
Geniepige beestjes, die hij de konijnenholen in liet.
En dan maar wachten totdat de hele konijnenfamilie in blinde paniek naar buiten kwam rennen.
Thuis zoog zijn grootvader de hersentjes uit hun gekookte schedeltjes.