Waanzin Festival

Jeroen de Leijer is een van de hoofdacts op het Waanzin Festival, georganiseerd door Filosfie Magazine op 16 september in TivoliVredenburg Utrecht. 

Wat komt er in je op als je een aubergine ziet? Eerste associaties zeggen meer over je dan een rationeel overwogen antwoord op de vraag ‘wie ben ik?’. Striptekenaar en spirituele gids Jeroen de Leijer daagt je tijdens zijn workshop uit om je intuïtie te onderzoeken. Hij ontwikkelde de Kenjezelf Kit, waarmee hij de mogelijkheid biedt om middels zelfreflectie onbestemde momenten te duiden zonder daarbij het moment in te vullen.

FullSizeRender.jpg

We leven in een land waarin de slogan ‘Normaal. Doen.’ de verkiezingscampagne wint; tegelijk noemen we steeds meer mensen abnormaal. Tijdens het Waanzin Festival laten we zien waarom er meer ruimte moet zijn voor het afwijkende. En dan hebben we het niet louter over dwazen en gestichten, maar ook over onszelf. Wat blijft er over van onze redelijkheid zodra we hopeloos verliefd worden? En is er nog wel ruimte om somber of angstig te zijn? 

Durf jij jezelf onder ogen te zien? Ga dan in gesprek tijdens het Waanzin Festival, want pas in dialoog met de ander ontdek je wat jij eigenlijk normaal, gepast en redelijk vindt. Een feest der verbinding tussen individuen die gelijkaardig en toch volstrekt verschillend zijn.

 Programma

Bekijk hier het volledige programma met lezingen, interviews, kunst, workshops en een talkshow. 

IMG_0105.JPG

Let op: bijna uitverkocht! Er zijn nog tickets aan de deur verkrijgbaar.

Zaterdag 16 september 2017
TivoliVredenburg, Utrecht
12.30 - 17.00 uur